Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Thai roastbeef salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Thai roastbeef salat
  • Thai roastbeef salat
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g roastbeef
  • 400 g roastbeef
  • Olie til bruning
  • Olie til bruning
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskesauce
  • 2 spsk fiskesauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk limesaft
  • 2 spsk limesaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 tsk ingefær
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chili
  • 0.25 tsk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rørsukker
  • 1 tsk rørsukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili uden kerner
  • 2 stk chili uden kerner
  • agurk
  • agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille fennikel
  • 1 lille fennikel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} papaya
  • 0.5 papaya
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke bladselleri
  • 2 stilke bladselleri
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld mynteblade
  • 1 håndfuld mynteblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld koriander
  • 1 håndfuld koriander
  • Tilbehør: brød eller kolde nudler
  • Tilbehør: brød eller kolde nudler
  • brød
  • brød
  • nudler
  • nudler

Tilberedning

Brun kødet på alle sider og krydr med salt og peber.

Steg kødet færdigt under låg i ca. 12-14 min. afhængig af tykkelse.

Rør fiskesauce, limesaft, ingefær, knust chili og sukker sammen.

Snit chilierne i meget tynde strimler.

Skær først agurken og papayaen i tynde skiver og dernæst i tynde strimler.

Snit fennikelknolden meget fint.

Del bladsellerien i stykker på 8-10 cm og snit den fint på langs.

Bland grønsagerne med krydderurter og læg dem på et fad eller på tallerkenerne.

Skær kødet i tynde skiver og læg det oven på grønsagerne.

Hæld dressingen over, drys med ekstra krydderurter og servér.