-
Tænd ovnen på 185 grader.
-
Skær fisken i portionsstykker.
-
Skær citronen i både.
-
Skræl knoldselleri, og skær den i bjælker.
-
Skyl og nip bønnerne, og vend dem med lidt olivenolie og salt.
-
Pil og skær rødløg i både.
-
Vend selleri med olivenolie, salt og peber.
-
Find en mellemstor bradepande frem, og læg bagepapir i bunden.
-
Læg knoldselleri, bønner og rødløg i bradepanden, og bag det mørt og let gyldent i ovnen i ca. 25 minutter.
-
Tag bradepanden ud af ovnen, og læg fisk og citronbåde på den.
-
Top fisken med en klat smør.
-
Sæt bradepanden tilbage i ovnen i yderligere ca. 10 minutter.
-
Skyl og hak persille.
-
Rens og snit chili fint.
-
Drys de bagte grøntsager med persille, chili og dukkah, og servér med fisk og de bagte citronbåde.
-
Voila!