Se opskriften på sandwich med sort olivencreme og kartofler. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Rør nænsomt kødet med krydderurter, salt og peber.
Form farsen - med våde hænder - til 4 ruller (ca. 10 cm lange) – og tryk dem flade.
Lad olien blive varm i en pande og steg kødet ved høj varme i ca. 6 min. - vend det af og til.
Rist imens brødet og smør 2 af skiverne med den sorte olivencreme og 2 med ost.
Lad brødskiverne med olivencreme være bund i sandwichene og fordel herpå kartoffelskiver, salt, friskkværnet peber, rødløg, det stegte kød og persille.
Rør nænsomt kødet med krydderurter, salt og peber.
Form farsen - med våde hænder - til 4 ruller (ca. 10 cm lange) – og tryk dem flade.
Lad olien blive varm i en pande og steg kødet ved høj varme i ca. 6 min. - vend det af og til.
Rist imens brødet og smør 2 af skiverne med den sorte olivencreme og 2 med ost.
Lad brødskiverne med olivencreme være bund i sandwichene og fordel herpå kartoffelskiver, salt, friskkværnet peber, rødløg, det stegte kød og persille.