Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frikadeller med havregryn à la Holm

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svinekød
  • 500 g hakket svinekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 1.5 dl havregryn
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1.5 dl mælk
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps krydderier & urter til frikadeller
  • 1 ps krydderier & urter til frikadeller

Tilberedning

Først laver du dine frikadeller. Vi tror på du ved hvordan man gør, men skulle du have glemt det, kommer de her.

Løget pilles, hakkes fint og blandes godt med fars og æg. Brug gerne dine hænder, de er jo rene og sidder lige ved - ja, forenden af armen.

Bland det godt sammen, tilsæt havregryn og vores lille blanding og nu til sidst kommer du mælken i. Rør godt sammen, smag til med salt og peber og hvis farsen virker for tynd, så tilsætter du flere havregryn.

Sæt en gryde med vand over og lad det koge op. Kom lidt olie på panden og varm op - og så skal der steges. Tag en spiseske, dyp den i varmt vand, så ned i farsen, så slipper den nemmere. Form nogle små fine deller, sæt dem på den varme pande, steges dem på begge sider til de er gyldne og skru ned for varmen.

Du kan med fordel bage dem færdige i ovnen ved ca. 160 grader i ca. 10 minutter.