Hvis du leder efter den bedste opskrift på , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 175 grader. Kom lever og spæk i en skål og rør melet ud i blandingen. Rør nu mælken i lidt efter lidt. Tilføj ægget. Riv løget og mos ansjoserne og kom dem i. Tilsæt krydderier og rør godt rundt. Smør 6 små ildfaste forme. Fyld med cirka 3⁄4 deciliter fars. Sæt på en bradepande og bag indtil de er gennembagte. Det afhænger af form, men kig efter 35 minutter. Resten af farsen kommes i en større ildfast form. (Så har du leverpostej til dagen efter). Den bages i lidt længere tid. Tag ud og afkøl. Steg baconen sprød og tag op. Svits svampene på panden, vend med persille og server til postejen.
Sæt ovnen på 175 grader. Kom lever og spæk i en skål og rør melet ud i blandingen. Rør nu mælken i lidt efter lidt. Tilføj ægget. Riv løget og mos ansjoserne og kom dem i. Tilsæt krydderier og rør godt rundt. Smør 6 små ildfaste forme. Fyld med cirka 3⁄4 deciliter fars. Sæt på en bradepande og bag indtil de er gennembagte. Det afhænger af form, men kig efter 35 minutter. Resten af farsen kommes i en større ildfast form. (Så har du leverpostej til dagen efter). Den bages i lidt længere tid. Tag ud og afkøl. Steg baconen sprød og tag op. Svits svampene på panden, vend med persille og server til postejen.