Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle med skinke

VI ER I KØKKENET

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Dej
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gær
  • 25 g gær
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl lunkent vand
  • 3 dl lunkent vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk groft salt
  • 0.5 tsk groft salt
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grahamsmel
  • 150 g grahamsmel
  • hvedemel
  • hvedemel
  • Fyld
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skinke i skiver
  • 100 g skinke i skiver
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 1 tsk oregano
  • Drys
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g revet ost
  • 75 g revet ost

Tilberedning

Opskriften findes i en mere børnevenlig version på GoCook.dk – se den her

Opskriften giver ca. 15 stk.

  1. Vask hænder.
  2. Mål alle ingredienserne af.
  3. Smuldr gæren i en stor skål. 
  4. Hæld vand i skålen. Rør godt rundt med et piskeris til gæren er opløst.
  5. Hæld fuldkornshvedemelet i skålen. Rør godt rundt med en grydeske.
  6. Tilsæt salt og rør rundt.
  7. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør godt rundt.
  8. Kom lidt mel på bordet og vend dejen ud på bordet.
  9. Ælt dejen godt igennem.
  10. Læg dejen tilbage i skålen, og læg et viskestykke over dejen.
  11. Lad dejen hæve 15-30 minutter.
  12. Vask tomaterne og skær dem i tern. 
  13. Skær skinken i mindre stykker.
  14. Tænd ovnen på 225 grader. 
  15. Læg bagepapir på en bageplade.
  16. Drys lidt mel på bordet og vend dejen ud på bordet.
  17. Rul dejen ud til en firkant på 30 x 30 centimeter. Brug en kagerulle.
  18. Fordel tomat og skinke på dejen. 
  19. Hvis du bruger frisk oregano skal du skylle buketten i en balje med koldt vand. Pil bladene af stilkene. Drys med oregano. Man kan også vælge at drysse med oregano når sneglene er bagte.
  20. Rul dejen sammen til en 30 centimeter lang pølse (som en roulade), og klem kanterne sammen så fyldet ikke falder ud.
  21. Skær pølsen ud i 15 skiver, ca. 2 centimeter brede.
  22. Sæt pizzasneglene på bagepladen, og tryk dem lidt flade. Drys med ost ovenpå sneglene.
  23. Lad sneglene hæve i 15 minutter. 
  24. Sæt pizzasneglene midt i ovnen og bag dem ca. 15 minutter. 
  25. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.