Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Burger med sennep og ost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 400 g hakket oksekød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk italienske boller
  • 4 stk italienske boller
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk ost
  • 4 sk ost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • salatblade
  • salatblade
  • Sennepscreme
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sennep
  • 1 - 1 dl sennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 1 spsk citron
  • hvidløg
  • hvidløg

Tilberedning

Rør sennep og fløde sammen i en skål. Smag til med lidt citronsaft og revet hvidløg.

Form kødet til 4 bøffer, drys med salt og peber og gennemsteg på en pande.

Tag fra panden og byg burgeren med resten af ingredienserne.

Kilde: Krydderiet 2, 2006