Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Falafeltallerkenen med tomatog persillesalat og yoghurt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk falaffel
  • 1 pk falaffel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pitabrød
  • 2 stk pitabrød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 0.5 dl persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 2 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Tilbered falafel efter anvisning på emballage.

Lun pitabrødene og skær løget i tynde ringe.

Hak tomaterne småt og vend med persille. Smag yoghurten til med hvidløg.

Anret en tallerken med varme falafel, salat, yoghurt, pitabrød og et par citronbåde.