Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskefrikadeller med torsk og laks serveret med spinat og karry

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fiskefars
  • 1 pk fiskefars
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • Spinat med karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 0.5 spsk karry
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk baby spinatblade
  • 0.5 bk baby spinatblade
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og form farsen med en varm ske til fire fiskefrikadeller. Vend så de bliver gyldne på alle sider. Krydr med salt og peber.

Varm olivenolie i en gryde og sauter løg. Tilsæt karry og rist det med. Kom fløde ved og kog det igennem. Smag til med salt og peber og vend med spinaten.