Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøf og lynstegt grønt på karrykrydret brød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerod
  • 1 stk gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porre
  • 1 stk porre
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk sandwichbrød
  • 2 sk sandwichbrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk creme fraiche 18%
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk drueagurker
  • 2 stk drueagurker
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Form kødet til to hakkebøffer og drys med salt og peber.

Snit gulerod og porre i tynde strimler. Svits karry i olie på en pande og steg brødet på begge sider indtil gyldent. Læg brød på to tallerkener.

Lynsteg grøntsagerne på den samme pande. Tag op og læg på brødet.

Steg bøfferne på panden i nogle minutter på hver side og læg på grøntsagerne.

Dekorer brødene med creme fraiche og syltet agurk.