-
Åbn østers.
-
Pisk æg og mælk sammen i en skål.
-
Blend begge slags mel og krydderier sammen i en anden skål.
-
Dyp østersene i æg- og mælkeblandingen, og derefter i melblandingen. Sørg for, at de er dækket godt til med mel.
-
Varm olie i en høj gryde, således at østersene kan dypsteges. Sørg for at gryden er høj nok til, at olien ikke kan koge over. Brug et termometer og tjek, at olien er oppe på 190 grader.
-
Kom østersene forsigtigt ned i olien og giv dem cirka 1-1 ½ minut. De skal være sprøde udvendig, men kun lune indvendig.
-
Dryp dem godt af på en tallerken med et par stykker køkkenrulle på. Krydr godt med fint salt.
-
Rør mayonnaisen med krydderurter, løg, citronsaft og kapers. Smag til med salt og peber.
-
Skær de to baguetter over på midten og åbn de nu fire stykker brød. Smør baguetterne rigtig godt med mayonnaise.
-
Læg østers på og top med snittet salat. Spis med det samme.
-
Færdigt arbejde.