Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æbleflæsk med rosiner og honning

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas bacon i tykke skiver
  • 300 g Irmas bacon i tykke skiver
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mindre løg
  • 2 mindre løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 2 æbler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Sultana rosiner
  • 3 spsk Sultana rosiner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk æblecidereddike
  • 2 tsk æblecidereddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 2 tsk honning

Tilberedning

Skær bacon i mindre stykker og steg skiverne sprøde på en pande. Tag op. Skær løg og æbler i tynde både. Svits dem i stegefedtet, indtil de er gyldne. Kom rosiner, eddike og honning i og svits videre ved svag varme, indtil alt er ganske blødt og mørt. Lad baconen blive lun sammen med æbleflæsket og server.