Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks bagt med birkerøget salt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 700 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hel fersk laks
  • 700 g hel fersk laks
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas birkerøget salt
  • 1 spsk Irmas birkerøget salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 1 tsk chiliflager
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskhøvlet peberrod
  • 2 spsk friskhøvlet peberrod
  • nogle stilke oregano
  • nogle stilke oregano
  • Creme
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt 10%
  • 2 dl græsk yoghurt 10%
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk limesaft
  • 4 tsk limesaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk friskrevet økologisk limeskal
  • 1 tsk friskrevet økologisk limeskal
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 1 tsk honning
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Læg laksen på en bradepande med bagepapir. Pensl med olie og drys med salt og chili. Bag laksen i cirka 30 minutter. Rør cremen sammen og lad den stå på køl, imens laksen bager. Drys friskhøvlet peberrod og oregano på laksen og server den lun med cremen.