Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte sild med løg og sprød fennikel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas optøede sildefileter
  • 600 g Irmas optøede sildefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk saltflager
  • 2 tsk saltflager
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas økologiske sennep
  • 2 spsk Irmas økologiske sennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk revet økologiske citronskal
  • 1 tsk revet økologiske citronskal
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rugmel
  • 1 dl rugmel
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mindre løg
  • 2 mindre løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl lagereddike
  • 2 dl lagereddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 4 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 0.25 fennikel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl knuste valnøddekerner
  • 0.5 dl knuste valnøddekerner

Tilberedning

Klip finnerne af silden. Drys sildefileterne med salt. Rør sennep med citron og smør på sildens kødside. Fold sammen til oprindelig form, og vend dem i rugmel. Kom smør og olie på panden og steg silden 4-5 minutter på hver side indtil fine og gyldne. Læg de stegte sild tæt i et fad med kant. Skær løgene i tynde både. Kom løg og vand i en gryde, og lad løgene koge op. Lige når vandet koger, kommes eddike, sukker og honning i gryden. Rør rundt så sukkeret opløses og tag fra varmen. Fordel nu løg og lage over sildene. Pak fadet ind i film og stil i køleskab natten over. Server silden med fintsnittet rå fennikel og valnøddekerner drysset henover.