Få opskriften på den lækreste asiatiske salat, med saftig rib-eye steak, peanuts og krydderurter. Den er både lækker og utrolig nem at lave.
Tilberedning
Steg ribeye-steaken i lidt olie på en pande i 2-3 minutter på hver side, og krydr med salt og peber
Lad kødet hvile lidt.
Skyl og del hjertesalat i grove blade. Pil rødløget, og skær det i små tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i lange, tynde strimler.
Vend rødløg og gulerødder med friskpresset limesaft, salt og peber.
Fjern skræl og sten fra mangoen, og skær mangokødet i tern.
Anret hjertesalat i dybe tallerkener. Fordel gulerodssalaten oven på hjertesalaten. Top med mango, tynde skiver af ribeye, plukkede krydderurter og peanuts. Servér straks, og byd kogt ris eller quinoa til.
Steg ribeye-steaken i lidt olie på en pande i 2-3 minutter på hver side, og krydr med salt og peber
Lad kødet hvile lidt.
Skyl og del hjertesalat i grove blade. Pil rødløget, og skær det i små tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i lange, tynde strimler.
Vend rødløg og gulerødder med friskpresset limesaft, salt og peber.
Fjern skræl og sten fra mangoen, og skær mangokødet i tern.
Anret hjertesalat i dybe tallerkener. Fordel gulerodssalaten oven på hjertesalaten. Top med mango, tynde skiver af ribeye, plukkede krydderurter og peanuts. Servér straks, og byd kogt ris eller quinoa til.