-
Tænd ovnen på 225 grader.
-
Riv blomkålen, og bland den med revet ost i en skål.
-
Kom ægget i blandingen, og krydr med salt og peber. Rør rundt, til massen er ensartet.
-
Læg bagepapir på en bageplade, og pres dejen rimelig tyndt ud på bagepapiret.
-
Bag bunden i ca. 12-15 minutter. Lad bunden køle lidt af.
-
Hæld vandet fra kartoffelskiverne, og dup dem tørre med et rent viskestykke. Skær squashen i tynde skiver - gerne med et mandolinjern, så de bliver lige tynde.
-
Smør ricotta på blomkålsbunden. Fordel de afdryppede kartoffelskiver og squashskiverne ovenpå. Dryp hele pizzaen med hvidløgsolie (presset hvidløg i olie). Kom lidt flagesalt og peber over, og bag pizzaen i ca. 8-10 minutter mere.
-
Drys med hakket persille, og server blomkålspizzaen lun!
-
Færdigt arbejde.