Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf i mexicansk mole

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tykke oksebøffer
  • 600 g tykke oksebøffer
  • olie
  • olie
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dåse waitrose mole sauce
  • 1 dåse waitrose mole sauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl purede tomater
  • 2 dl purede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tortillas
  • 2 stk tortillas
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 3 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hovedsalat
  • 1 stk hovedsalat
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 0 - 5 stk agurk

Tilberedning

Skær kødet i store tern. Brun i varm olie på en pande. Tag op. Hæld molen på panden sammen med purerede tomater og kog op. Rør rundt, kom kødet i og lad det blive varmt. Skær tortillas i lagkagestykker og steg sprøde i olie på en anden pande. Skær salat og agurk og bland sammen. Dryp lidt limesaft herover. Server bøf i mole med salat, sprøde tortillas og gerne ris.

Psst: prøv eventuelt at tilføje Waitrose jalapeno peppers.