Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Braiseret kalvebryst i rødvinssauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 3 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1.3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kalvespidsbryst
  • 1.3 kg kalvespidsbryst
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 140 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pancetta i tern
  • 140 g pancetta i tern
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g purerede tomater
  • 500 g purerede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 2 dl rødvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl portvin
  • 1 dl portvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk timian
  • 1 spsk timian
  • Bagepapir og alufolie
  • Bagepapir og alufolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg løg
  • 1 kg løg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fulkornspasta
  • 250 g fulkornspasta

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Brun kødet i smør og olie på en pande på alle sider. Krydr med salt og peber. Læg tæt i en ildfast form med kant.

Svits pancetta let på panden og kom i formen.

Kom tomater, rødvin og portvin i en skål og bland sammen. Hæld i formen sammen med timian og grofthakket persille. Læg nu bagepapir over kødet og fold papiret ned langs kanterne. Dæk med alufolie. Sæt i ovnen og lad kødet braisere i 2 timer og 30 minutter. Sluk og lad stå i ovnen i yderligere 30 minutter, før du serverer.

Pil løgene, men behold bund og top. Sæt i en ildfast form og vend med lidt olivenolie. Sæt formen ved siden af kødet og bag løgene møre i cirka 35 minutter.

Tilbered pastaen efter anvisning og server til kød, sauce og løg.