Saftigt og mørt kørt? Masser af smag? Let at lave? Tjek, tjek, tjek. Vores opskrift garanterer det hele og er overraskende let at lave. Alle kan være med! Få opskriften på din næste gæstemenu her.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader. Brun kødet i smør og olie på en pande på alle sider.
Krydr med salt og peber. Læg tæt i en ildfast form med kant. Svits pancetta let på panden og kom i formen.
Kom tomater, rødvin og portvin i en skål og bland sammen. Hæld i formen sammen med timian og grofthakket persille.
Læg nu bagepapir over kødet og fold papiret ned langs kanterne. Dæk med alufolie. Sæt i ovnen og lad kødet braisere i 2 timer og 30 minutter.
Sluk og lad stå i ovnen i yderligere 30 minutter, før du serverer.
Pil løgene, men behold bund og top. Sæt i en ildfast form og vend med lidt olivenolie. Sæt formen ved siden af kødet og bag løgene møre i cirka 35 minutter. Tilbered pastaen efter anvisning og server til kød, sauce og løg.
Sæt ovnen på 200 grader. Brun kødet i smør og olie på en pande på alle sider.
Krydr med salt og peber. Læg tæt i en ildfast form med kant. Svits pancetta let på panden og kom i formen.
Kom tomater, rødvin og portvin i en skål og bland sammen. Hæld i formen sammen med timian og grofthakket persille.
Læg nu bagepapir over kødet og fold papiret ned langs kanterne. Dæk med alufolie. Sæt i ovnen og lad kødet braisere i 2 timer og 30 minutter.
Sluk og lad stå i ovnen i yderligere 30 minutter, før du serverer.
Pil løgene, men behold bund og top. Sæt i en ildfast form og vend med lidt olivenolie. Sæt formen ved siden af kødet og bag løgene møre i cirka 35 minutter. Tilbered pastaen efter anvisning og server til kød, sauce og løg.