-
Tag de confiterede andelår op af andefedtet,
som er i dåsen.
-
Steg andelårene på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemvarme, og skindet er sprødt. Pas på – fedtet kan godt sprøjte lidt fra panden.
-
Pluk kødet fra andelårene, læg det i en skål, og krydr med peber og hakket persille.
-
Snit rød og grøn spidskål i fine strimler (tag lidt af den røde spidskål fra til fyld). Skyl, pluk og hak persille.
-
Vend de to typer spidskål med lidt salt, sukker, dijonsennep, yoghurt og aioli (gem lidt af aiolien til at smøre burgerbollerne med).
-
Pil og skær rødløg i tynde skiver. Pluk
brøndkarse groft. Lun burgerbollerne, og smør dem med lidt aioli. Læg bollerne sammen med snittet rød spidskål, plukket andekød, coleslaw, brøndkarse, rødløg og syltede agurker i skiver.
-
Voila!