-
Skær citronen i både.
-
Del hvidløget i fed, men lad dem beholde skallen på.
-
Læg kylling, hvidløgsfed, rosmarin og citron i et ovnfast fad.
-
Steg det hele i en 200⁰ varm ovn i ca. 45 minutter, indtil kyllingestykkerne er gyldne, sprøde og gennemstegte.
-
Rør cremefraiche med friskpresset citronsaft, salt og peber.
-
Knæk den nederste, træede ende af aspargeserne. Kog aspargeserne i letsaltet vand i 2-3 minutter.
-
Rens og snit radiser fint. Rens og snit forårsløg i tynde skiver. Skyl hjertesalat, og del den i grove stykker.
-
Anret hjertesalaten på et fad, og top med de kogte asparges. Tegn striber af dressing hen over aspargeserne, og top med radiser, forårsløg og krydderurt. Servér forårssalaten som tilbehør til kyllingestykkerne.
-
Så er der serveret!