Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Culottesteg med bagte kartoffeler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
5 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} okseculotte
  • 1 stk. okseculotte
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kg", false: "kg" || "kg"} [(1.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} bagekartoffel
  • 1.5 kg bagekartoffel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} klat   smør
  • 1 stk. klat   smør

Tilberedning

Tænd ovnen på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.

Vask bagekartoflerne, og kom dem i en bradepande. Sæt kartoflerne i ovnen, og bag dem i 20-30 minutter

Når de 20-30 minutter er gået, lægges culottestegen i en bradepande. Kartoflerne tages midlertidigt ud af ovnen, og culottestegen sættes ind ved 250º C i ca. 15 minutter, eller til fedtet på stegen er gyldent.

Tag stegen ud af ovnen, og sæt kartoflerne ind igen. Dæmp ovnens varme til 160º C.

Krydr culottestegen med salt og peber. Sæt spidsen på et stegetermometer i centrum af stegen, og kom stegen i ovnen igen. Steg videre til stegetermometeret viser 55-58º C. Det tager ca. 30 minutter afhængig af, hvor rød stegen skal være