Sådan laver du fasan á la normande. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem hurtigt på panden i halvdelen af smørret. Tag dem op og flæk dem.
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Snit dem i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af smørret.
Æblebådene fordeles derefter i et smurt, ovnfast fad og fasanerne arrangeres ovenpå.
Panden koges af med calvados og hældes over fasanerne. Dæk med folie. med.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 10 min. Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt, læg folie over igen og steg færdig i 10-15 minutter.
Serveres med rå kartoffeltern stegt gyldne i olie og brød til at dyppe saucen op med.
Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem hurtigt på panden i halvdelen af smørret. Tag dem op og flæk dem.
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Snit dem i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af smørret.
Æblebådene fordeles derefter i et smurt, ovnfast fad og fasanerne arrangeres ovenpå.
Panden koges af med calvados og hældes over fasanerne. Dæk med folie. med.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 10 min. Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt, læg folie over igen og steg færdig i 10-15 minutter.
Serveres med rå kartoffeltern stegt gyldne i olie og brød til at dyppe saucen op med.