-
Skær courgetten i lange skiver og flæk skalotteløgene på langs.
-
Pensl med olie og limesaft - drys med salt og peber. Lad grønsagerne marinere på køkkenbordet i ca. 15 min.
-
Rør imens fraiche med limeskal, salt og peber. Lad den hvile tildækket og koldt til resten af retten er færdig. Smag til.
-
Lad olien blive varm i en pande og steg oksekødet ved høj varme og under omrøring i ca. 4 min. Tilsæt hvidløg og krydderier. Steg kødet i yderligere ca. 2 min. og vend de hakkede dadler i.
-
Smag til og hold kødet varmt.
-
Grill derefter først squashskiverne på en meget varm grillpande eller grill, ca. 2 min. på hver side - og derefter løgene i ca. 3 min.
-
Anret grønsagerne på 4 tallerkener. Fordel kødet herover og pynt med mynte og limebåde. Server den limekrydrede fraiche til.
-
Serveres med et godt landbrød.
-
Så er der serveret!