Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grøn thai karry med fasan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • hokkaido græskar
  • hokkaido græskar
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karrypasta
  • 1 spsk karrypasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dåse kokosmælk
  • 1 dåse kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk palmesukker eller rørsukker
  • 1 tsk palmesukker eller rørsukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskesauce
  • 2 spsk fiskesauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soyasauce
  • 1 spsk soyasauce
  • saften af en lime
  • saften af en lime
  • salt
  • salt
  • jasmin eller basmati ris
  • jasmin eller basmati ris
  • Karrypasta
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} forårsløg
  • 4 forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citrongræs
  • 1 citrongræs
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} grønne chili uden kerner
  • 4 grønne chili uden kerner
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefærrod
  • 3 cm ingefærrod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stort bundt koriander
  • 1 stort bundt koriander
  • reven skal af en økologisk lime
  • reven skal af en økologisk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt

Tilberedning

Tag det yderste lag af forårsløg og citrongræs fra, og hak det. Hak ligeledes hvidløg og chili. Kom alle ingredienserne i food processer og blend dem, til du har en fin pestoagtig konsistens. Sæt til side. Skær græskarret i tre centimeter store tern. Blancher græskarternene i saltet vand i otte minutter. Dræn og sæt til side. Varm to spiseskefulde olie i en sauterpande eller gryde og tilsæt din karrypasta. Lad pastaen stege i et par minutter og tilsæt kokosmælken. Tilsæt fasanstrimler, kål i mindre stykker og græskar, og lad det simre i 8-10 minutter. Tilsæt dernæst sukker, fiskesauce, sojasauce og smag til med limesaft og lidt salt. Server med jasmin eller basmati ris.

Tip: Opbevar resten af din hjemmelavede karrypasta i køleskabet.