Det optøede andebryst krydes med salt og peber og lægges med skindsiden nedad på en kold pande. Steges 7 minutter ved kraftig varme og svitses derefter på kødsiden i 1-2 minutter. Steges færdig i en forvarmet ovn i 7-9 minutter ved 200 grader. Lad brystet trække i ca. 4 minutter inden udskæring.
Brun rørsukkeret langsomt på panden. Tilsæt honning og rør rundt. Hak den friske timian og kom det på panden sammen med vandet. Vend valnødderne i glaseringen, indtil væden er en tynd sirup. Skær andebrysterne i skiver og anret dem på en bund af rucola salat. Læg valnødder på og dryp sirup rundt om.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2003
Det optøede andebryst krydes med salt og peber og lægges med skindsiden nedad på en kold pande. Steges 7 minutter ved kraftig varme og svitses derefter på kødsiden i 1-2 minutter. Steges færdig i en forvarmet ovn i 7-9 minutter ved 200 grader. Lad brystet trække i ca. 4 minutter inden udskæring.
Brun rørsukkeret langsomt på panden. Tilsæt honning og rør rundt. Hak den friske timian og kom det på panden sammen med vandet. Vend valnødderne i glaseringen, indtil væden er en tynd sirup. Skær andebrysterne i skiver og anret dem på en bund af rucola salat. Læg valnødder på og dryp sirup rundt om.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2003