Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta med oksekød, svampe og nødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Ungokse i tern
  • 1 pk Ungokse i tern
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g frisk pasta
  • 300 - 400 g frisk pasta
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 500 g svampe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hasselnøddekerner
  • 0.5 dl hasselnøddekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk parmesanost
  • 1 - 2 spsk parmesanost

Tilberedning

Kog 300-400 g pasta som anvist.

Brun hurtigt 1 pakke oksekød i tern i lidt olivenolie ved kraftig varme og læg det til side.

Rist 1/2 kg svampe, 2 hakkede skalotteløg og 1/2 dl hasselnøddekerner i olivenolie ved jævn varme og bland med det brunede kød. Steg til kødet er mørt, krydr med salt og peber og bland med friskkogt pasta.

Drys godt med hakket persille samt høvlet parmesan og server straks.