Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt oksekød med spinat og æbletzaziki

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 1 tsk timian
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 200 g spinat
  • Æble-tzaziki
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 0.5 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg græsk yoghurt
  • 1 bg græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Kog bulgur efter anvisning.

Svits kødet godt i olie på en pande. Krydr med salt og peber og timian.

Vend kødet med nykogt bulgur og spinat.

Hak æblet fint og vend med yoghurt. Smag til med hvidløg, salt og peber.

Server gerne med godt brød.