Hvis du leder efter den bedste opskrift på svinemørbrad i Winter Rye , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Drys mørbraden med salt og peber, og brun den i smør og olie på en pande. Skru ned for varmen, og steg videre i ca. 20 minutter. Vend svinemørbraden nogle gange undervejs, og tag den op.
Hæld øl på panden, og lad det simre under omrøring i 3-4 minutter.
Tag panden fra varmen, og pisk koldt smør i saucen. Nu skal den ikke koge igen.
Smag til med salt og lidt snittet chili. Kilde: Irma krydderiet 4, 2003
Drys mørbraden med salt og peber, og brun den i smør og olie på en pande. Skru ned for varmen, og steg videre i ca. 20 minutter. Vend svinemørbraden nogle gange undervejs, og tag den op.
Hæld øl på panden, og lad det simre under omrøring i 3-4 minutter.
Tag panden fra varmen, og pisk koldt smør i saucen. Nu skal den ikke koge igen.
Smag til med salt og lidt snittet chili. Kilde: Irma krydderiet 4, 2003