Hvis du leder efter den bedste opskrift på wienerschnitzel med det hele, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Skær kartofler i mindre stykker og kom på en bradepande med bagepapir. Vend kartofler med olie og krydr med salt og peber. Bag møre og sprøde. Kig efter 25 minutter.
Krydr kødet med salt og peber og vend i mel. Pisk ægget let sammen i en skål og vend kødet i ægget, derefter i rasp.
Steg sprøde på begge sider i smør og olie. Brug gerne to pander.
Giv ærterne et opkog på et par minutter.
Server wienerschnitzel med ærter og kartofler. Og selvfølgelig citronskiver med ansjos, kapers og peberrod.
Skær kartofler i mindre stykker og kom på en bradepande med bagepapir. Vend kartofler med olie og krydr med salt og peber. Bag møre og sprøde. Kig efter 25 minutter.
Krydr kødet med salt og peber og vend i mel. Pisk ægget let sammen i en skål og vend kødet i ægget, derefter i rasp.
Steg sprøde på begge sider i smør og olie. Brug gerne to pander.
Giv ærterne et opkog på et par minutter.
Server wienerschnitzel med ærter og kartofler. Og selvfølgelig citronskiver med ansjos, kapers og peberrod.