Engelsk bøf med appelsinsky og braiserede persillerødder
Engelsk bøf med appelsinsky og braiserede persillerødder
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se hvordan du laver engelsk bøf med appelsinsky og braiserede persillerødder. Søg blandt mere end 1000 opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Skær skrællede persillerødder i tynde skiver på den lange led.
Kog persillerødderne under låg i bouillon tilsat smør samt soltørrede tranebær i 4-5 min. Krydr med salt og peber og drys godt med hakket persille.
Brun hurtigt bøfferne på begge sider ved kraftig varme. Krydr med salt og peber og steg 2-3 min. på hver side ved god varme afhængig af hvor rødt kødet ønskes.
Kog panden af med saft og revet skal fra appelsin, tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og smag til.
Tag panden af varmen og pisk 1 spsk smør i.
Server saucen til kødet sammen med persillerødder.
Skær skrællede persillerødder i tynde skiver på den lange led.
Kog persillerødderne under låg i bouillon tilsat smør samt soltørrede tranebær i 4-5 min. Krydr med salt og peber og drys godt med hakket persille.
Brun hurtigt bøfferne på begge sider ved kraftig varme. Krydr med salt og peber og steg 2-3 min. på hver side ved god varme afhængig af hvor rødt kødet ønskes.
Kog panden af med saft og revet skal fra appelsin, tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og smag til.
Tag panden af varmen og pisk 1 spsk smør i.
Server saucen til kødet sammen med persillerødder.