Flæskesteg på grill - med nelliker og laurbærblade
Flæskesteg på grill - med nelliker og laurbærblade
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Har du nogensinde prøvet at lave flæskesteg på grillen? Det lyder måske skørt, men det er virkelig godt og nemt! Få opskriften her. Velbekomme.
Tilberedning
Gnid sværene godt ind med salt. Derefter stikkes de med nelliker og laurbærblade. Lad stegen stå i ca. 15 minutter.
Klargør grillen til indirekte varme (ca. 200 grader). Læg stegen midt på grillristen og grill i ca. 45-55 minutter eller til en kernetemperatur på 72-76 grader.
Grilltiden varierer alt efter tykkelsen/størrelsen på stegen. Tag stegen af grillen og lad den hvile i ca. 20 min., før den skæres ud. Læg eventuelt et klæde over stegen, mens den hviler.
Gnid sværene godt ind med salt. Derefter stikkes de med nelliker og laurbærblade. Lad stegen stå i ca. 15 minutter.
Klargør grillen til indirekte varme (ca. 200 grader). Læg stegen midt på grillristen og grill i ca. 45-55 minutter eller til en kernetemperatur på 72-76 grader.
Grilltiden varierer alt efter tykkelsen/størrelsen på stegen. Tag stegen af grillen og lad den hvile i ca. 20 min., før den skæres ud. Læg eventuelt et klæde over stegen, mens den hviler.