Hvis du leder efter den bedste opskrift på citronstegt spidskål med kålpølser, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kog kartoflerne møre i cirka 15 minutter. Hæld vandet fra og kom kartoflerne i en skål sammen med smørret. Mos til grov mos. Spæd eventuelt med frisk kogt vand. Vend med krydderurter og smag til med salt og peber.
Skær hver spidskål lige over på langs. Skær citronen i tynde skiver. Brug en stor eller to mindre pander. Kom olie og citronskiver på panden og læg den skårne side af kålen nedad. Brun kålen godt i ca. 5 minutter. Hæld nu 1 deciliter vand på hver pande og lad kålen dampe mør under låg eller alufolie i 6-7 minutter. Fjern citronen. Steg pølserne i smør eller olie og server med spidskål og mos.
Tip: Server gerne sennep eller dijonnaise hertil. Eller creme fraiche, smagt til med reven peberrod.
Kog kartoflerne møre i cirka 15 minutter. Hæld vandet fra og kom kartoflerne i en skål sammen med smørret. Mos til grov mos. Spæd eventuelt med frisk kogt vand. Vend med krydderurter og smag til med salt og peber.
Skær hver spidskål lige over på langs. Skær citronen i tynde skiver. Brug en stor eller to mindre pander. Kom olie og citronskiver på panden og læg den skårne side af kålen nedad. Brun kålen godt i ca. 5 minutter. Hæld nu 1 deciliter vand på hver pande og lad kålen dampe mør under låg eller alufolie i 6-7 minutter. Fjern citronen. Steg pølserne i smør eller olie og server med spidskål og mos.
Tip: Server gerne sennep eller dijonnaise hertil. Eller creme fraiche, smagt til med reven peberrod.