Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fasan med svampe og nødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fasan med svampe og nødder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fasan
  • 3 fasan
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Herbes de Provence
  • 2 tsk Herbes de Provence
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk majsstivelse
  • 2 tsk majsstivelse
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 3 dl ris
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 200 - 300 g svampe
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hasselnødder
  • 4 spsk hasselnødder
  • brøndkarse
  • brøndkarse

Tilberedning

Del fasanerne i lår og bryst med ben, smid ryggen ud og underlåret væk eller brug det til at koge bouillon. Skær brysterne over langs benet. Drys med salt og peber og brun begge sider på en
pande. Tag bryststykkerne op, hæld bouillon, vin, fløde og krydderier over lårene. Læg låg på og lad simre i 30. min. Kom brysterne i, lad simre i yderlig 5 minutter, indtil de er gennemstegte.

Rør majstivelse ud i spsk vand og jævn saucen.
Svits svampe og nødder i smør på en pande.
Server fasanerne med sauce, ris, svampe og nødder og pynt med brøndkarse.