-
Tænd op i grillen i god tid. Hak hvidløg fint, og rør det sammen med herbes de Provence, salt og olie. Vend kyllingelårene i marinaden, og krydr med salt og peber. Grill kyllingelårene i 20-30 minutter, til de er gennemstegte.
-
Hæld 2 dl kogende vand over couscoussen i en skål. Rør salt og olie i, dæk skålen til, og lad det trække i 5-10 minutter.
-
Pil de nye løg, og skræl gulerødderne. Skær
begge dele i halve. Skær spidskål i både. Pensl grøntsagerne med olie, grill dem i 3-4 minutter på hver side, og krydr med salt og peber. Skær alle de grillede grøntsager i mindre stykker.
-
Rør couscous sammen med tabboulehkrydderi, lidt olie og grillede løg. Anret det på et fad, og top med resten af de grillede grøntsager. Fordel smuldret feta, oliven, basilikum og purløg over, og servér til kyllingelårene.
-
Bon appetit!