Hvis du leder efter den bedste opskrift på hønsekødssuppe med peberrodsskum, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kom kyllingen i en gryde og dæk med vand. Kog op, kom salt i gryden. Fjern det skum, der dannes på overfladen.
Skær suppegrøntsager (ikke fyldet) i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med krydderier. Læg låg på, og lad simre i ca. 1 time.
Tag kyllingen op og afkøl.
Fjern suppegrøntsager og krydderier.
Si suppen.
Skær grøntsagerne (fyld) i mindre stykker, og kom dem i suppen. Kog møre i ca. 10 minutter. Smag til med hønsefond.
Pil kyllingen, alt skind og ben tages fra. Skær eller riv kødet i mindre stykker. (Tag cirka en tredjedel af kyllingekødet fra til at bruge til tarteletter).
Kom resten i suppen.
Smag til med salt og peber og server med en skefuld peberrodsskum.
Kom kyllingen i en gryde og dæk med vand. Kog op, kom salt i gryden. Fjern det skum, der dannes på overfladen.
Skær suppegrøntsager (ikke fyldet) i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med krydderier. Læg låg på, og lad simre i ca. 1 time.
Tag kyllingen op og afkøl.
Fjern suppegrøntsager og krydderier.
Si suppen.
Skær grøntsagerne (fyld) i mindre stykker, og kom dem i suppen. Kog møre i ca. 10 minutter. Smag til med hønsefond.
Pil kyllingen, alt skind og ben tages fra. Skær eller riv kødet i mindre stykker. (Tag cirka en tredjedel af kyllingekødet fra til at bruge til tarteletter).
Kom resten i suppen.
Smag til med salt og peber og server med en skefuld peberrodsskum.