Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kåldolmer, råsyltet hvidkål med soja og brændt gulerod

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fars
  • Fars
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svinekød
  • 600 g hakket svinekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 140 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rugflager
  • 140 g rugflager
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk røget salt
  • 2 tsk røget salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk peber
  • 2 tsk peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk cayennepeber
  • 2 tsk cayennepeber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl danskvand
  • 1 dl danskvand
  • Rub
  • Rub
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk lakridspulver
  • 2 tsk lakridspulver
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dild
  • 2 tsk dild
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk revet citronskal
  • 2 tsk revet citronskal
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • Brændt gulerod
  • Brændt gulerod
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 4 gulerødder
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 20 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemost
  • 1 dl æblemost
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 0.5 tsk karry
  • Råsyltet kål
  • Råsyltet kål
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidkål
  • 0.5 hvidkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl soja
  • 1 dl soja
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk wasabi pasta
  • 2 tsk wasabi pasta
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} granatæbler
  • 2 granatæbler

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Kom kødet i en skål. Hak løgene fint og vend i. Tilføj de øvrige ingredienser og afslut med danskvand.

Bland krydderier til rub i en dyb tallerken. Del farsen i 4 lige store portioner. Form farsen til fire pæne ruller, som rulles i rub. Læg rullerne på en bradepande med bagepapir. Bag rullerne i cirka 20 minutter, indtil de er gennemstegte.

Skræl gulerødder og skær lige over. Smelt smør på en pande. Læg gulerødder med skærefla­den nedad. Tilsæt æblemost, salt og peber, og lad roden blive lidt brændt, når væsken er kogt væk.

Skær hvidkål i helt tynde strimler. Tag en stor skål og bland soja og krydderier. Bland kålen med marinaden. Del granatæblet og slå kernerne ud, vend ned i kålen, smag til med salt og peber. Server til dolmer og gulerødder.