Kåldolmer, råsyltet hvidkål med soja og brændt gulerod
Kåldolmer, råsyltet hvidkål med soja og brændt gulerod
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader. Kom kødet i en skål. Hak løgene fint og vend i. Tilføj de øvrige ingredienser og afslut med danskvand.
Bland krydderier til rub i en dyb tallerken. Del farsen i 4 lige store portioner. Form farsen til fire pæne ruller, som rulles i rub. Læg rullerne på en bradepande med bagepapir. Bag rullerne i cirka 20 minutter, indtil de er gennemstegte.
Skræl gulerødder og skær lige over. Smelt smør på en pande. Læg gulerødder med skærefladen nedad. Tilsæt æblemost, salt og peber, og lad roden blive lidt brændt, når væsken er kogt væk.
Skær hvidkål i helt tynde strimler. Tag en stor skål og bland soja og krydderier. Bland kålen med marinaden. Del granatæblet og slå kernerne ud, vend ned i kålen, smag til med salt og peber. Server til dolmer og gulerødder.
Sæt ovnen på 200 grader. Kom kødet i en skål. Hak løgene fint og vend i. Tilføj de øvrige ingredienser og afslut med danskvand.
Bland krydderier til rub i en dyb tallerken. Del farsen i 4 lige store portioner. Form farsen til fire pæne ruller, som rulles i rub. Læg rullerne på en bradepande med bagepapir. Bag rullerne i cirka 20 minutter, indtil de er gennemstegte.
Skræl gulerødder og skær lige over. Smelt smør på en pande. Læg gulerødder med skærefladen nedad. Tilsæt æblemost, salt og peber, og lad roden blive lidt brændt, når væsken er kogt væk.
Skær hvidkål i helt tynde strimler. Tag en stor skål og bland soja og krydderier. Bland kålen med marinaden. Del granatæblet og slå kernerne ud, vend ned i kålen, smag til med salt og peber. Server til dolmer og gulerødder.