Se hvordan du laver kalkun med grøntsager og karrypasta. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Rist pinjekernerne på en tør pande.
Varm olien i en wok og rist kødet i 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad det simre i yderligere 5 minutter.
Tilsæt snittet porre, peberfrugt og broccolibuketter. Krydr med salt og peber. Når grøntsagerne er møre tilsættes frisk koriander og pyntes med de ristede pinjekerner.
Retten serveres rygende varm – evt. med kogte ris.
Varm olien i en wok og rist kødet i 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad det simre i yderligere 5 minutter.
Tilsæt snittet porre, peberfrugt og broccolibuketter. Krydr med salt og peber. Når grøntsagerne er møre tilsættes frisk koriander og pyntes med de ristede pinjekerner.
Retten serveres rygende varm – evt. med kogte ris.