Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalv med forårsgrønt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kalve schnitzel
  • 4 stk kalve schnitzel
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1.5 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kalvefond
  • 1 tsk kalvefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ærter
  • 2 ps ærter
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 4 bdt forårsløg

Tilberedning

Kog kartoflerne og pil dem.

Drys schnitzlerne med salt og peber og brun dem hurtigt på hver side i smør. Tag schnitzlerne op.

Drys karry på panden og rist let. Hæld vin på panden og kog op. Kom nu vand, kalvefond og fløde på panden og lad saucen simre i 5 minutter.

Kom de frosne ærter i saucen og lad dem blive gennemvarme. Smag til med salt.

Skær schnitzlerne i mindre stykker og vend dem i saucen. Servér med pillede kartofler og et drys fintsnittede forårsløg.