-
Hver porre deles i to, og de grønne toppe snittes og gemmes.
-
Bring vand i kog i en gryde, kom bouquet garni (fx persille, rosmarin og laurbærblade) heri og blancher de 4 hvide stykker porre i ca. 5 minutter, tag dem op af vandet og pres vandet fra.
-
Smelt smørret i en gryde og tilsæt porreternene sammen med hakket zittauerløg (eller lign.) og porrestykkerne. Damp dem møre. Tag porrestykkerne op og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
-
Vend valnødder, rosmarinkviste, revet citronskal, salt og peber i og lad porre-valnøddeblandingen køle af.
-
Steg flanksteaks (eller lign.) efter anvisning på emballagen.
-
Grill porrerne på en meget varm grillpande.
-
Server kødet i skiver på en bund af spinat, porrer og den dejlige valnøddeblanding.
-
Så er der serveret!