Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling i karry med banansalat og dildkartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling i karry
  • Kylling i karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hel kylling
  • 1 hel kylling
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 3 æbler
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ingefær
  • 10 g ingefær
  • (ca. samme størrelse som en tommelfinger)
  • (ca. samme størrelse som en tommelfinger)
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sesamolie
  • 0.5 dl sesamolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk røget paprika
  • 1 spsk røget paprika
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 2 - 3 spsk karry
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l bouillon
  • 0.75 l bouillon
  • Dildkartofler
  • Dildkartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • Banansalat
  • Banansalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} banan
  • 1 banan
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 0.5 agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 0.5 chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 tsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry

Tilberedning

Del kyllingen i 10 dele. Skyl i koldt vand og tør dem.

Skær løg og æble i grove tern. Skræl og hak ingefær fint.

Brun kyllingestykkerne i en gryde med sesamolie og tag dem op. Kom lidt mere sesamolie i gryden og sauter løg og æbler. Tilsæt den finthakkede ingefær, paprika og den gode karry. Rist godt af i et par minutter.

Tilsæt kyllingen igen sammen med vand (og en bouillonterning) eller fond, så det er halvt dækket og lad det simre i 25 minutter. Vask og skrub kartoflerne og kog dem i 15­-17 minutter. Afdryp og vend med dild.

Skær banan og agurk i tynde skiver og bland sammen. Pres saften af limen ud over. Hak chili, riv ingefær, rist karryen let på en pande og bland i. Ser­veres straks til kylling og kartofler.