-
Del kyllingen i 10 dele. Skyl i koldt vand og tør dem.
-
Skær løg og æble i grove tern. Skræl og hak ingefær fint.
-
Brun kyllingestykkerne i en gryde med sesamolie og tag dem op. Kom lidt mere sesamolie i gryden og sauter løg og æbler. Tilsæt den finthakkede ingefær, paprika og den gode karry. Rist godt af i et par minutter.
-
Tilsæt kyllingen igen sammen med vand (og en bouillonterning) eller fond, så det er halvt dækket og lad det simre i 25 minutter. Vask og skrub kartoflerne og kog dem i 15-17 minutter. Afdryp og vend med dild.
-
Skær banan og agurk i tynde skiver og bland sammen. Pres saften af limen ud over. Hak chili, riv ingefær, rist karryen let på en pande og bland i. Serveres straks til kylling og kartofler.
-
Færdigt arbejde.