-
Tænd ovnen på 200 grader.
-
Skræl gulerødder, og høvl dem i lange, tynde skiver på et mandolinjern eller med en tyndskræller.
-
Vend dem med røget paprika, sojasauce, olie, salt og peber.
-
Fordel gulerodsskiverne på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir, og bag dem gyldne og sprøde i ovnen i ca. 10 minutter.
-
Skræl søde kartofler og pastinakker, og riv dem groft.
-
Pil og riv løget.
-
Riv halloumi groft.
-
Bland det hele godt sammen i en skål.
-
Rør æg og mel i.
-
Vend skyllet og hakket grønkål i, og krydr med salt og peber.
-
Steg store skefulde af latkes-massen på en pande med rigelig olie i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
-
Krydr med salt og peber.
-
Anret lidt blandet salat på hver tallerken, og top med stegte latkes, en skefuld c
-
Så er der serveret!