Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mørbradbøffer med flødesauce og tyttebær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Mørbradbøffer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 2 stk svinemørbrad
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 2 spsk hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas kyllingefond
  • 1 tsk Irmas kyllingefond
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sojasauce
  • 2 tsk sojasauce
  • tyttebær
  • tyttebær
  • kruspersille
  • kruspersille
  • olie
  • olie

Tilberedning

Kog kartoflerne.

Gør mørbraderne i stand og skær dem ud i bøffer. (Der bliver nok et par stegte bøffer tilovers til en god frokostmad dagen derpå, men én mørbrad er lige i underkanten til 4 personer). Drys med salt og peber og steg bøfferne i smør og olie på en pande. I alt ca. 8 minutter. Tag bøfferne af panden og panden af varmen.

Drys melet over fedtstoffet på panden og pisk sammen. Hæld vandet på, mens du pisker. Kom panden tilbage på varmen og tilsæt nu fløde og fond. Pisk sammen og lad saucen simre under omrøring i 5-6 minutter. Justér med vand, hvis den bliver for tyk. Smag saucen til med sojasauce og peber.

Servér bøfferne med saucen, tyttebær, kartofler og et drys persille.