Sæt ovnen på 225 grader. Læg et stykke alufolie på en bradepande. Læg et stykke bagepapir på. Læg fiskefileterne midt på papiret. Krydr med salt og peber og pak fisken ind.
Bag fisken i 15 minutter – lige før I spiser. Hak løg og fennikel fint og kom dem i en lille gryde med hvidvin og eddike.
Lad simre indtil der er ca. 1 deciliter væde tilbage. Sigt løg og fennikel fra. Bring væden i kog og tilsæt det kolde smør lidt ad gangen, imens du pisker.
Pisk creme fraiche i og tag af varmen. Smag til med salt og peber. Skrub og kog kartoflerne. Kog forårsløg og halverede sugar snaps i letsaltet vand i 2 minutter.
Servering: Kom fisk, kartofler og grønt på hver tallerken. Hæld sauce på og fordel lidt lakserogn i saucen. Pynt med rød skovsyre.
Sæt ovnen på 225 grader. Læg et stykke alufolie på en bradepande. Læg et stykke bagepapir på. Læg fiskefileterne midt på papiret. Krydr med salt og peber og pak fisken ind.
Bag fisken i 15 minutter – lige før I spiser. Hak løg og fennikel fint og kom dem i en lille gryde med hvidvin og eddike.
Lad simre indtil der er ca. 1 deciliter væde tilbage. Sigt løg og fennikel fra. Bring væden i kog og tilsæt det kolde smør lidt ad gangen, imens du pisker.
Pisk creme fraiche i og tag af varmen. Smag til med salt og peber. Skrub og kog kartoflerne. Kog forårsløg og halverede sugar snaps i letsaltet vand i 2 minutter.
Servering: Kom fisk, kartofler og grønt på hver tallerken. Hæld sauce på og fordel lidt lakserogn i saucen. Pynt med rød skovsyre.