Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammefrikassé med sprøde grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g lammeinderlår
  • 600 g lammeinderlår
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 8 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk lammefond
  • 1 spsk lammefond
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g aspargeskartofler
  • 800 g aspargeskartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt gulerødder
  • 1 bdt gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt grønnne asparges
  • 1 bdt grønnne asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • Sauce:
  • Sauce:
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 20 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 2 spsk hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kogelage
  • 2 dl kogelage
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • Pesto:
  • Pesto:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl finthakkede blandede urter, f.eks. persille, dild og/eller basilikum
  • 1 dl finthakkede blandede urter, f.eks. persille, dild og/eller basilikum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vindruekerneolie
  • 1 dl vindruekerneolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 1 tsk citronsaft

Tilberedning

Skær kødet i tre-fire cm. store tern. Kom vand og fond i en gryde og kog op. Kom kødet i. Skum af. Lad kødet simre i 5-6 minutter. Tag kødet op. Sigt kogelagen. Smelt smør i en gryde og drys mel i. Rør rundt og hæld vin, fløde og kogelage i, imens du rører. Lad simre i 5 minutter. Spæd med kogelage. Lige før spisning, kommes kødet heri og varmes igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Kog kartoflerne i en gryde. I en anden gryde koges grøntsagerne. Giv gulerødderne 4-5 minutter, asparges 2 og forårsløg 1 minut. Kom urter, olie og citronsaft i en blender og blend sammen. Server og dryp pesto henover.