-
Skær rabarber i mindre stykker og kom i en gryde. Riv limeskal ned i gryden og pres saften fra limen i. Tilføj vand og sukker. Lad simre i 12 minutter.
-
Læg husblas i blød i 6 minutter i en skål med koldt vand.
-
Sigt rabarber og limskal fra og kom den klare rabarbersaft i en ren gryde. Kog op og smelt husblas i under omrøring.
-
Hæld i et glas og lad stivne et køligt sted natten over.
-
Rør smør og sukker sammen.
-
Sigt hvedemel og kakao ned i en skål og vend sammen.
-
Vend smørret med kakaomelet og form en dej.
-
Pak ind i film og læg i køleskab en time.
-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Skær dejen i små ”sjuskede” stykker og læg på en bradepande med bagepapir. Bag drysset i 10 minutter. Afkøl helt.
-
Opbevar i kagedåse.
-
Server isen med små klatter rabarbergelé, cookie drys og mynte.
-
Så er der serveret!