-
Start med at blende alle de tørre krydderier.
-
Hak løg og hvidløg. Kom rapsolien i en 3 liters gryde, varm den op og tilsæt løg, hvidløg og ingefær. Vend jævnligt, så du undgår bruning af løgene. Steg, indtil løgene er gennemsigtige. Rør rundt, mens krydderierne kommes i.
-
Tilsæt derefter linser, flåede tomater og vand. Bring det hele i kog under jævnlig omrøring. Skru ned for varmen, så snart det koger. Læg låg på og lad simre i ca. 20 minutter, eller indtil linserne er helt møre.
-
Tilsæt kokosmælk og blend suppen lidt. Smag til med citronsaft og salt.
-
Lad suppen koge op igen og lad den koge nogle minutter. Tilføj evt. mere vand, hvis du synes, suppen er blevet for tyk.
-
Anret med yoghurt, mynte og nigellafrø.
-
Opskrift udviklet af Cofoco.
-
Så er der serveret!