Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødvinsstegt fasanbryst

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fasanbryst
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fasan bryst
  • 4 stk fasan bryst
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 2 dl rødvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 2 dl bouillon
  • smør
  • smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Krydderiblanding
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 1 tsk timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salvie
  • 1 tsk salvie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Bland olien med krydderierne og pensl fasanbrysterne med denne blanding. Lad det trække 1/2 time.

Steg fasanbrysterne først 1 minut på hver side ved kraftig varme, dæmp varmen og steg dem færdige i 2-3 minutter på hver side. Hold dem varme.

Kog panden af med rødvin og tilsæt så bouillonen. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber.

Server med kartoffelbåde og råkostsalat.