Sennepsglaserede svinekoteletter med grillet spidskål
Sennepsglaserede svinekoteletter med grillet spidskål
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sådan laver du sennepsglaserede svinekoteletter med grillet spidskål. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Elkoger sættes over med vand i.
Skær spidskål lige over og fjern de yderste blade. Læg kålen i en stor skål eller form. Hæld kogende vand over og lad stå et par minutter. Afdryp og dup tør med et viskestykke. Kom lidt olie på begge sider af spidskålen og grill, indtil de er gyldne.
Krydr koteletterne med salt og peber. Pensl med lidt olie og grill endnu et par minutter per side. Bland sennep, ingefær og honning sammen i en skål og pensl koteletterne med glaseringen. Grill videre indtil de er godt gyldne på begge sider.
Rør yoghurt med revet løg og urter. Server koteletter, spidskål og yoghurt sammen med tomater og måske noget godt brød.
Skær spidskål lige over og fjern de yderste blade. Læg kålen i en stor skål eller form. Hæld kogende vand over og lad stå et par minutter. Afdryp og dup tør med et viskestykke. Kom lidt olie på begge sider af spidskålen og grill, indtil de er gyldne.
Krydr koteletterne med salt og peber. Pensl med lidt olie og grill endnu et par minutter per side. Bland sennep, ingefær og honning sammen i en skål og pensl koteletterne med glaseringen. Grill videre indtil de er godt gyldne på begge sider.
Rør yoghurt med revet løg og urter. Server koteletter, spidskål og yoghurt sammen med tomater og måske noget godt brød.