Pensl de 4 bøffer med olivenolie, og steg dem på en varm havegrill i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Rens og halvér snackpeberfrugterne. Skyl padron peberfrugterne. Rens fennikler, og skær dem i både på langs.
Steg fennikler og de 2 slags peberfrugter på havegrillen i 4-5 minutter på hver side.
Rør aioli med lidt citronsaft.
Anret de grillede grøntsager på et fad, og fordel striber af citron-aioli hen over dem. Top med blandet salat, oliven og afdryppede kapers. Servér sammen med de grillede bøffer.
Pensl de 4 bøffer med olivenolie, og steg dem på en varm havegrill i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Rens og halvér snackpeberfrugterne. Skyl padron peberfrugterne. Rens fennikler, og skær dem i både på langs.
Steg fennikler og de 2 slags peberfrugter på havegrillen i 4-5 minutter på hver side.
Rør aioli med lidt citronsaft.
Anret de grillede grøntsager på et fad, og fordel striber af citron-aioli hen over dem. Top med blandet salat, oliven og afdryppede kapers. Servér sammen med de grillede bøffer.