Se vores opskrift på stegt svinekotelet med lun agurk og ærtesalat. Læs også andre gode opskrifter på hovedretter til foråret her på siden. Klik her »
Tilberedning
Skær agurken i humpler.
Kom creme fraiche i en gryde og vend agurken heri. Vend rundt og lad den simre i et par minutter. Kom ærter i og vend forsigtigt rundt. Lad ærterne optø i gryden. Riv et fed hvidløg i blandingen og smag til med salt og peber.
Krydr koteletterne og steg dem på en grillpande.
Server koteletter med agurk og ærter og et drys koriander.
Kom creme fraiche i en gryde og vend agurken heri. Vend rundt og lad den simre i et par minutter. Kom ærter i og vend forsigtigt rundt. Lad ærterne optø i gryden. Riv et fed hvidløg i blandingen og smag til med salt og peber.
Krydr koteletterne og steg dem på en grillpande.
Server koteletter med agurk og ærter og et drys koriander.